top of page

Mozgáselemző 2. + Integráció

Az első tanfolyam a járás megfigyeléséről, az abból való információgyűjtésről szólt, a második rész 1 napos, mely provokációs folyamatokról, és hétköznapi mozgásokban, tevékenységekben történő önkéntelen reflexes mechanizmusok megfigyeléséről szól. Ezekből rengeteg információt megtudhatunk a megfigyelt személy működéséről és tüneteiről, anélkül hogy mondana bármit.

 

Mozgáselemző 2.

Távoli megfigyelésből gyűjtjük továbbra is az információkat. Anélkül, hogy bármit mondana rengeteg mindent meg tudhatunk a megfigyelt személyről, és a problémájáról. 

Tanfolyam felépitése:

1 nap

 

Tartalom:

  • Öntudatlan refelxes mechanizmusok megfigyelése, és azokból információgyűjtés (mozgások, szemmozgások, stb.)

  • Megfigyelési szempontok a probléma mélyebb megértéséhez, és a terápiához: egy új fajta provokációs és megfigyelési szemlélet. 

  • Megfigyelhető kompenzációs láncok, és elemzésük átültetése a gyakorlatba

  • A megfigyelések alapján a tünetekre való következtetés

  • Miből látjuk, ha valaki switchben van?

  • Miből látjuk, ha valaki globálisan túlfeszül, és hogy mitől?

  • Milyen belső szerv van megterhelődve, és milyen irányú a vegetativ tónusváltozás?  

  • stb.

 

A módszer erőssége, hogy amit látunk, azt egyből vissza tudjuk tesztelni, ezért gyorsan kiderül, hogy jól elemeztünk e :) 

 

Részvételi feltétel: Alaptanfolyami részvétel

Képzés ideje: 2023. június 10. 9:00-17:00-ig

Képzés ára: 60 000 Ft

számlaszám: 50431094-10008951 Gyenge Koncepció Kft.  közlemény: Mozgáselemző 2.

 

 

Integráció

A Mozgáselemző 1. tanfolyamon tanult járáselemző protokoll és korrekció elvégzése szabad szemmel és videó segítségével (korrekció előtt és után is). A workshop ideje alatt több személyen élesben elemezzük és korrigáljuk a járás mechanizmusát, diszfunkcionális jeleket, és összerakjuk az otthon végzendő házifeladatokat.

Részvételi feltétel: Mozgáselemző 1. elvégzése

Képzés ideje: 2023. június 11. 9:00-17:00-ig

Képzés ára: 25 000 Ft

2023. január 1-től fizethető!

 

 

A tanfolyamiokra való jelentkezéshez két dologra van szükség:

1. Jelentkező email küldése a neuromozgaskorrekcio@gmail-com-ra (tartalmazza a számlázási adatokat)

2. Az adott képzés árának átutalása az alábbi adatokra: számlaszám: 50431094-10008951 Gyenge Koncepció Kft.  közlemény: Integráció

A tanfolyami helyek száma korlátozott, A HELYEKET A FOGLALÓ BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN TÖLTJÜK FEL! A tanfolyami helyek betelte után már nem áll módunkban újabb regisztrációt fogadni. A foglaló, a fennmaradó tanfolyami díj nem visszatérítendőek, mivel a regisztrációt, illetve helyfoglalást szolgálják, és tanfolyami anyag kerül kiküldésre,  mely a tanfolyam szerves részét képezi, viszont továbbvihető egy másik időpontban lévő tanfolyamra, személyes egyeztetés és egyéni mérlegelés alapján.

bottom of page